Groene smoothies recepten hoeven niet moeilijk te zijn

juli 21, 2017 Uit Door admin

heerlijke gezonde groene smoothiesBen je op zoek naar lekkere, eenvoudige recepten voor gezonde groene smoothies? Lees dan snel verder, want op deze pagina vind je verschillende groene smoothies recepten. Deze recepten bevatten verschillende ingrediënten, dus wat voor voorkeur je ook hebt: er zit altijd wel een lekkere groene smoothie voor jou bij. Bovendien zijn de recepten eenvoudig te bereiden en heb je niet veel ingrediënten nodig om een lekkere groene smoothie te maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onderstaande groene smoothies recepten.

De Recepten

Recept 1: groene smoothie met andijvie
Het hoofdingredient van deze groene smoothie is andijvie. Als je van deze groente houdt, is deze groene smoothie zeker iets voor jou.

Je hebt de volgende ingrediënten nodig voor deze smoothie:
– Een grote hand andijvie uit een zak met voorgesneden andijvie.
– EÈn avocado.
– EÈn banaan.
– 300 milliliter melk.

Doe de grote hand met voorgesneden andijvie in de blender. Snijd vervolgens de avocado en de banaan en voeg deze toe aan de andijvie. Voeg tot slot de 300 milliliter melk toe en zet de blender aan. Even goed in de blender laten pureren en de smoothie is klaar!

Recept 2: groene smoothie met avocado en alfalfa
Ben je fan van avocado en wil je deze in je groene smoothies verwerken? Dan is dit recept iets voor jou. Bij deze groene smoothie wordt de zachte smaak van avocado namelijk gecombineerd met de ietwat scherpere smaak van alfalfa, voor een perfecte combinatie.

Je hebt de volgende ingrediënten nodig voor deze smoothie:
– Twee stuks avocado.
– 40 gram alfalfa.
– Twee bananen.
– 400 milliliter amandelmelk.

Eerst snijd je de twee stuks avocado en de twee bananen in kleine stukjes, zodat deze gemakkelijk gepureerd kunnen worden in de blender. Als je de avocado en bananen hebt gesneden, doe je deze in de blender. Deze zet je nog niet meteen aan, want eerst moet de 40 gram alfalfa nog toegevoegd worden, net zoals de 400 milliliter amandelmelk. Als je ook deze ingrediënten in de blender hebt gedaan, zet je de blender aan. Vervolgens pureer je het mengsel goed, totdat er geen brokjes meer in zitten. Je gezonde groene smoothie is nu klaar.

Overige recepten voor gezonde groene smoothies

recepten om groene smoothies te makenGezonde groene smoothie recepten zijn tegenwoordig makkelijk op internet te vinden. Bij het maken van groene smoothies volgens een bepaalde recept heb je wel duizenden mogelijkheden. Andere groenten en fruitsoorten die je in jouw smoothie kan verwerken, zijn bijvoorbeeld boerenkool, spinazie, mango en gember. Bij het maken van groene smoothies hoef je dan ook niet altijd bovenstaande twee recepten aan te houden, maar kun je lekker experimenteren met verschillende groenten en fruitsoorten.